Over ons

Van Loenen Milieu wil zijn relaties het grootst mogelijke gemak laten ervaren op het gebied van afvalinzameling en recycling. Van Loenen Milieu is een Gooise maar ook een landelijke dienstverlener in afvalinzameling. Ons verzorgingsgebied, met sterke regionale basis in Hilversum, strekt zich uit over heel Nederland.

Making more from waste

Onze visie

Onze visie is simpel: zorgen voor de klant en zorgen voor het milieu. Onze adviseurs kennen de afvalstoffenmarkt, ze kunnen adviseren over afvalscheiding, de beste afvalcontainers of meest innovatieve inzamelmethodieken. Behoud van grondstoffen en een verlaagd energieverbruik is uiteindelijk ons doel. Als Shanks bedrijf zullen we altijd eerst kijken hoe we grondstoffen kunnen recyclen voordat we deze aanbieden ter verbranding. Daarin gaan we verder dan de meeste inzamelaars en daarmee heeft ook u weer een goed verhaal!

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

18 augustus 2017

De voltooiing van Renewi's 100ste truck met de nieuwe merknaam markeert een belangrijke mijlpaal in het rebrandingproject van Renewi dat volgt op de fusie van Shanks en Van Gansewinkel Groep eerder dit jaar.

Icova-groep

Van Loenen Milieu maakt onderdeel uit van de Icova-groep: gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van afvalstromen in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Daarnaast beschikken wij over Icopower. Een moderne ‘fabriek’ waar wij van afval energiepellets produceren. Wij maken wat van uw afval. Ook dat is Van Loenen. Aangenaam!

Contactgegevens

Bezoekadres & Postadres:

1e Loswal 9
1216 BA HILVERSUM

tel: 035 - 624 21 24
info@vanloenenmilieu.nl

Volg ons

© loenen 2017