Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Over ons

Renewi Van Loenen Milieu wil zijn relaties het grootst mogelijke gemak laten ervaren op het gebied van afvalinzameling en recycling. Renewi Van Loenen Milieu is een Gooise maar ook een landelijke dienstverlener in afvalinzameling. Ons verzorgingsgebied, met sterke regionale basis in Hilversum, strekt zich uit over heel Nederland.

AFVAL BESTAAT NIET

Onze visie

Onze visie is simpel: zorgen voor de klant en zorgen voor het milieu. Onze adviseurs kennen de afvalstoffenmarkt, ze kunnen adviseren over afvalscheiding, de beste afvalcontainers of meest innovatieve inzamelmethodieken. Behoud van grondstoffen en een verlaagd energieverbruik is uiteindelijk ons doel. Als Shanks bedrijf zullen we altijd eerst kijken hoe we grondstoffen kunnen recyclen voordat we deze aanbieden ter verbranding. Daarin gaan we verder dan de meeste inzamelaars en daarmee heeft ook u weer een goed verhaal!