Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Big Bags & asbestzakken

Big Bags

Voor kleine hoeveelheden afval kan de Big Bag uitkomst bieden. De Big Bag is een stevige afvalzak van 1 m3, die u bij ons kunt afhalen.

Het werkt heel eenvoudig. U laadt de Big Bag aan de de rand van de stoep op een plek waar een wagen met een kraan naast kan komen. Zet de Big Bag niet onder een boom, de kraan kan de Big Bag dan niet laden zonder het groen te beschadigen!

Wanneer de Big Bag gevuld is, belt u het nummer dat op de zak staat en de volle Big Bag wordt opgehaald, zonder dat u hiervoor thuis hoeft te blijven.

Asbestzakken

Voor de verpakking van asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal zijn bij ons verschillende verpakkingen te verkrijgen, van handzame 25 kg zakken tot 17 m3 containerzakken. voor de verwijdering van uw asbestgolfplaten kunt u gebruik maken van de speciale asbestplatenzak.